Erve Meenderinkboer

Ruiterkampen, vakantiewoningen, B & B met paard, en veel meer…
Responsive Menu Clicked Image
menu
agenda

Ideeen over uw weekend? Samenstelling van gezelschap etcetera. Bel of mail, wij doen graag wat u leuk vindt!!

Weekend paardrijden in het mooie Twente


Heerlijk ontspannen, lekker genieten op de rug van een paard. Welkom op Erve Meenderinkboer…

Er eens lekker tussenuit. Een weekendje paardrijden in het heuvelachtige Markelo. Neemt u na het rijden plaats op ons terras of in de recreatiezaal. Geniet van onze gastvrijheid en flexibiliteit. Wij zorgen goed voor onze dieren maar ook voor u. U bent individueel van harte welkom maar uiteraard ook met familie, manegeclub, rijvereniging of noem maar op. Grotere clubs met aangepast programma speciale prijzen. Meenemen eigen paard/ponie geen probleem. En wilt u er eens even lekker tussenuit en bent bereid daar vrij voor te nemen? Dan maken wij een speciaal programma voor u buiten de weekenden. Wij kunnen elk arrangement op maat maken. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een 5 sterren verzorging van u of voor uw paard

Individueel en in groepsverband. (20 deelnemers max. tenzij het 1 groep betreft)

Iedereen kan meedoen, of u nu jong of ouder bent, beginner of gevorderd, voor ons maakt dat niet uit. Ook met uw persoonlijke wensen wordt met kamers, paarden en eten rekening gehouden. Verblijven in onze kamers met D/WC, ingedeeld zoals u dat wilt.  Wij hebben 4 persoonskamers met D/WC, ook enkele 6 persoons. Wij proberen het altijd  zo in te delen zoals u graag wilt.  En voor de mensen die een luxere kamer willen met een groot tweepersoonsbed, TV, D/WC etc. hebben we ook mogelijkheden tegen kleine meerprijs.

Hoe ziet het weekend eruit? Hieronder beschrijven we het standaard arrangement. Alles kan eventueel worden aangepast.

Aankomst op vrijdag avond (eventueel ’s middags voor de extra gratis rit) In verband met het indelen van de paarden en ponies e.d. verzoeken wij u minimaal 14.00u aanwezig te zijn. (kunt u niet meerijden dan kan deze rit natuurlijk niet worden verrekend) Uiteraard is het jaargetijde wel van belang bij de vertrektijd van uw rit! In goed overleg is er veel mogelijk!! Veel mensen moeten nog werken en komen daardoor later, is geen enkel probleem u kan gedurende de hele avond komen, de koffie of thee is klaar. Zaterdagochtend een uur buitenrijden en zaterdagmiddag twee uur buitenrijden. Zondag een langere rit(3 uur). Het geheel is omlijst met uitgebreide broodmaaltijden in buffetvorm, diner, BBQ of gourmet. Afhankelijk van weersomstandigheden kan het zo zijn dat we het programma verdraaien, we doen wat het beste is voor iedereen. (standaardweekend incl, 6  uur rijden, 5 maaltijden, 2 overnachtingen) We bieden ook weekenden aan voor mensen die iets minder willen rijden. In overleg kan er veel.

Kies voor een paard dat bij u past, overschat uzelf niet.. Geef uzelf de mogelijk ervan te genieten.

Omdat wij over uiteenlopende soorten paarden beschikken vinden wij het belangrijk om u op een paard te zetten wat bij u past. U geniet pas als u ontspannen zit. Omdat wij als basis toch gemoedelijkheid en gezelligheid proberen te hanteren, is het dus van belang dat iedereen erop blijft zitten. We gaan heerlijk de natuur in en gaan iedereen, ruiters/amazones en paarden en ponies proberen weer veilig thuis brengen. Onze paarden en ponies worden voortdurend getraind om buiten op een fijne manier te kunnen rijden. Feit is dat men ook buiten actief moet blijven paardrijden..

Reserveringsprocedure, Wat mee te nemen.. En u slaapt bij ons niet op indeling. Maar zoals u het graag wilt.

Uw weekend is alleen definitief indien wij uw reserveringsformulier en aanbetaling hebben ontvangen. Indien een van deze ontbreekt heeft u dus niet gereserveerd. Aanbetaling is € 50,- p.p. U vindt deze info ook op het formulier dat u op deze site kunt downloaden. Voordat u instuurt even bellen of datum nog beschikbaar is. Heeft u hierover vragen? Bel of mail gerust. Voor groepen hebben hebben wij speciale aanmeldingsformulieren, dit bespaart u en ons een hoop werk. Bel of mail om deze aan te vragen. Meenemen: Handdoeken, slaapzak/dekbed, veiligheidscap. Verder alle spulletjes waarvan u denkt ze nodig te zijn. Bij de reservering van een hotelkamer met meerprijs heeft u een handdoekenpakket en bedlinnen.