Erve Meenderinkboer

Ruiterkampen, vakantiewoningen, B & B met paard, en veel meer…
Responsive Menu Clicked Image
menu
agenda

Aan de voet van de Markelose Berg

Vakantiewoningen op een unieke stek


Een oase van rust.

Aan de voet van de Markelose berg ligt ons vakantiecentrum. Onze stenen vakantiewoningen liggen op een droomlocatie. In een oase van rust, aan de voet van de heuvel. Toch is het dorp letterlijk een steenworp verwijderd. Uw boodschappen kan u dus in principe gewoon te voet doen. Bij uw bungalow bevindt zich een ruime parkeerplaats voor uw auto. Onder het afdak aan de zijkant is plek voor uw fiets, motor of andere zaken die onder dak moeten staan. Aan de voorzijde een afdak waar uzelf lekker onder kunt zitten.

Markelo is een toeristisch dorp, maar niet in extremen. Heuvelachtig landschap met bossen, afgewisseld met gele akkers en groene weiden. Uitgestrekte heidegebieden die de afwisseling helemaal compleet maken. Bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers die te voet, per fiets, met de auto, per kano of op de rug van een paard de omgeving willen verkennen. Ook liggen er in de nabije omgeving een zwembad, midgetgolfbanen, golfbanen, kanosteigers. Er zijn in het op ongeveer 150 meter gelegen dorp meerdere restaurants en cafe’s met gezellige terrasjes. Een pizzeria, chinees en snackbars ontbreken ook niet in ons dorp.

Erve Meenderinkboer blinkt uit in flexibiliteit en gemoedelijkheid. De koffie staat altijd voor u klaar en onze deur staat bijna altijd voor u open. Dat is altijd handig als u een boodschap bent vergeten. Volledig ingerichte bungalows met werkelijk fantastisch uitzicht. Uitgerust met TV, twee slaapkamers, grote woonkamer met open keuken, douche met apart toilet, royale entree. Uw eigen terras aan de voorzijde van uw woning waarborgt uw privacy. Het terras is deels overdekt, zodat u bij regen en zonneschijn toch even naar buiten kunt.

Modern ruitersportcentrum op hetzelfde perceel.

Voor de paardesportliefhebbers biedt Erve Meenderinkboer u natuurlijk een unieke kans. Ouders met rijdende kinderen, of de hele familie. Grootouders met rijdende kleinkinderen. Beginners of gevorderden maakt niet uit, wij zullen iedereen op een ontspannen manier, maar correct, leren paardrijden. Vele paarden en ponies bieden u een ruime keus. Heerlijke uitrijmogelijkheden om er eens een dagje op uit te trekken. Dit is ook mogelijk met uw eigen paard die gestald kan worden op nog geen 200 meter van uw woning. Aansluiting bij ruiterkampen of weekenden is mogelijk.

Heeft u andere wensen? in overleg is er op Erve Meenderinkboer veel te regelen. In groepsverband of individueel, het kan allemaal worden geregeld. Zoals hierboven al beschreven is deelname aan onze jeugdruiterkampen in de schoolvakantie harstikke leuk, uiteraard is het voor volwassenen buiten de schoolvakanties mogelijk om aan alle activiteiten te paard mee te doen. De niet- ruiters onder u hebben van het paardrijgebeuren absoluut geen last. De bungalows zijn geheel apart gesitueerd.

Aantrekkelijke prijzen in en buiten de buiten schoolvakanties!!

Voor iedereen is een prijs af te spreken, vragen over het huren van een woning? Bent u geïnteresseerd in een verblijf op Erve Meenderinkboer bel, mail, fax of schrijf naar Erve Meenderinkboer. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen met alle plezier. 0547-361495

De prijzen van de vakantiewoningen vindt u hier