Erve Meenderinkboer

Ruiterkampen, vakantiewoningen, B & B met paard, en veel meer…
Responsive Menu Clicked Image
menu
agenda

Een fijne nette en gezellige accomodatie.

Uit met groep / vereniging


Op stap met rijvereniging, ponyclub, school of manege?

Wij zijn zeer geschikt voor kleine en grote groepen. Op maat gemaakte weekenden, midweken of weken. Een dag is ook mogelijk. Complete programma’s met buitenrijden onder begeleiding, eten, dagtochten, eventueel een spring of dressuurles. Programma buiten het rijden om kan ook volledig worden verzorgd. Eigen paarden en pony’s kunnen mee, uiteraard kan er ook van onze paarden en pony’s gebruikt gemaakt worden. Uw onmiddellijke voordeel is als groep dat wij de verantwoordelijkheid overnemen, wij zijn volledig gecertificeerd zowel op hippisch- als op slaap en horecagebied.

Naar wens slaapt u in kamers van 4 personen met eigen douche en WC, of in 2 persoonskamers met TV, D/WC.(meerprijs) Alle maaltijden kunnen worden verzorgd op de manier zoals u dat wilt. Op Erve Meenderinkboer gebeurt alles in eigen beheer daardoor is alles op een gezellige en flexibele manier te realiseren. Bent u benieuwd naar eventuele beschikbaarheid of wilt u een prijs vergelijken? Belt u gerust of kom langs.

 

Het terras is deels overdekt en slecht weer hoeft geen spelbreker te zijn. Eventuele activiteiten kunnen in het aangrenzende bos gedaan worden.

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u een ontbijt verzorgen, een lunch op locatie, er kan worden paardgereden en zo maar verder.

Suggesties nodig over de invulling van uw uitje? Wij helpen u graag op weg.