Erve Meenderinkboer

Ruiterkampen, vakantiewoningen, B & B met paard, en veel meer…
Responsive Menu Clicked Image
menu
agenda

Een fijne nette en gezellige accomodatie.

Uit met groep / vereniging


Op stap met een groep?

Wij zijn zeer geschikt voor kleine en grote groepen. Op maat gemaakte weekenden, midweken of weken. Een dag is ook mogelijk. Complete programma’s ( evt.met buitenrijden onder begeleiding), eten, dagtochten, eventueel een spring of dressuurles.  Eigen paarden en pony’s kunnen mee, uiteraard kan er ook van onze paarden en pony’s gebruikt gemaakt worden. (alleen onder begeleiding

Wil je weekend uit met club of vereniging? Om bijvoorbeeld te gaan mountainbiken, paardrijden of wandelen? Dan bieden wij nu de mogelijkheid om met groepen vanaf 10 personen te overnachten en te eten, tweemaal ontbijt en op zaterdagavond een diner vanaf €79,50pp. Wij hebben paardenstalling, fietsenstalling en ruimte voor uw koetsen. Wij zijn gelegen aan mooie ruiterroutes maar ook aan mooie mountainbike routes. En ook gelegen nabij het startpunt van de mooiste wandeling van Nederland….Naar wens verzorgen wij ook lunches op locatie. Kom heerlijk recreeren in de Hof van Twente. Ben je met meer of minder dan 10 dan valt er vast een mouw aan te passen. Nieuwsgierig? Bel of mail…

U slaapt in kamers van 4 personen met eigen douche en WC. Alle maaltijden kunnen worden verzorgd op de manier zoals u dat wilt. Op Erve Meenderinkboer gebeurt alles in eigen beheer daardoor is alles op een gezellige en flexibele manier te realiseren. Bent u benieuwd naar eventuele beschikbaarheid of wilt u een prijs vergelijken? Belt u gerust of kom langs.

Het terras is deels overdekt en slecht weer hoeft geen spelbreker te zijn. Eventuele activiteiten kunnen in het aangrenzende bos gedaan worden.

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u een ontbijt verzorgen, een lunch op locatie, er kan worden paardgereden en zo maar verder.

Suggesties nodig over de invulling van uw uitje? Wij helpen u graag op weg.